Att välja glädje!

Jag vaknade riktigt glad idag! Och jag har varit på bra humör hela dagen. Även om jag har lyckats bli lite rastlös.

Det blev en skön sovmorgon innan jag gick och lämnade in bokmanuset på postombudet. Efter det så har jag sett på lite serier, målat och hittat vårat hus! Minns du Novellen jag skrev? Det är precis det huset som jag skrev om! Det kanske finns fler liknande hus, men detta är verkligen speciellt. Tack universum! Tack för en riktigt bra dag!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s