I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv

Det är ett sämre väder ute idag, men jag tror att det behövs. Så att världen fortsätter att vara grön.

Jag var så trött igår så jag orkade inte blogga. Först så åkte jag in till stan och lyssnade på en kille som beskrev en massa böcker, sedan klippte jag mig och efter det så gymmade jag med PT. Så idag har jag träningsvärk och mitt hår är silkeslent. Vill du se hur det såg ut innan gymmet förstörde frisyren så kolla Instagram, Sofffieplopp.

Jag började även att skissa på ett brev igår. Det är svårare än vad jag trodde att skicka in en bok. Jag börjar nästan bli lite feg nu, men jag ska skicka in boken!

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s