Vid oro skog

Det är 23 grader på balkongen och chilin njuter. Micky njuter inte lika mycket. Igår kväll så började han gnälla till lite då och då. Vilket han fortsatt göra sedan dess. Jag har känt igenom honom och jag tror att det är öronen som spökar. Han kanske har fått vaxproppar och när han lägger sig på öronen gör det ont. Som tur var hade vi kvar några flaskor med rengöring. Så jag ska rengöra dem idag. Håll tummarna för att det blir bättre!

Nu ska jag sätta mig en stund med boken.

wp-1454010669934.jpegKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s