Det andra ansiktet

Så hur går det med den nya boken? Jo, i tanken så går det riktigt bra. Jag skulle behöva prata med rektorn på skolan där boken utspelar sig bara, men hen har inte svarat på mitt mail. Dock vet jag inte om jag lyckades få rätt adress.

Jag ska försöka ta mig till skolan och prata med hen. Jag behöver verkligen få svar på några frågor för att boken ska kännas verklig.

Det övriga runt omkring skolan är jag klar med. Så snart är det bara att sätta sig på balkongen och skriva. Det blir en hel del jobb nu under sommaren, men några minuter här och där ska jag kunna klämma in. Detta är så fruktansvärt kul!!

DSC_0242


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s