Jag blev frisk av kärlek

Vi drar till oss det som vi fokuserar på, därför är jag just nu sjuk. Jag minns inte alls hur jag drog det till mig, men efter några kapitel i attraktionslagen så vet jag precis varför det blev värre. För att jag gnällde om det. Svårare än så är det egentligen inte. Så jag tänkte att jag skulle skriva en novell om där jag fokuserar på känslan att vara frisk. Och några mål som jag har.

Innan jag börjar med det så ska jag svara på dessa frågor:

  1. Varför vill jag vara frisk?
  2. Varför vill jag flytta till hus?
  3. Varför vill jag byta känsla till pengar?
  4. Varför vill jag ha fler Hibbar?
  5. Varför vill jag ha ett uppvärmt växthus?

Novellen kommer upp senare när den är klar. Hoppas att ni har en underbar fredagsmorgon!

DSC_0568


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s