Härliga känslor!

Kreativ workshop (Läs Attraktionslagen utav Esther och Jerry Hicks om du är nyfiken på vad en Kreativ workshop är).

 

Jag står barfota på en mjuk gräsmatta. Jag känner det svala gräset kittla mot mina fötter. Mina ben är starka och gyllenbruna. Jag tar ett djupt andetag och känner att mina lungor fylls med luft. Min vältränade mage vidgas för att jag ska kunna dra ner så mycket luft som möjligt. Också min mage är gyllenbrun. En vind sveper förbi och leker med min vita klänning. Jag ryser till utav välbehag. Jag står under trädens skugga, livet är underbart! Mina starka armar hänger avslappnat längs med sidorna och jag blundar. Jag tar ett nytt djupt andetag och börjar sedan snurra runt, runt, runt. Jag känner mitt långa friska hår fladdra omkring mig. Hela min kropp är gyllenbrun och håret är ny färgat. Rött, en riktigt fin röd färg som passar mig perfekt.

Jag blir yr och ramlar omkull, allting snurrar och jag skrattar. Jag känner gräset på baksidan av min kropp. Det är en varm sommardag. Jag är lycklig. Riktigt lycklig!

Vi är nämligen på en speciell visning jag och Anton. Vi följde impulsen att kolla på ett hus, så vi ringde mäklaren och bokade in en visning samma dag.

Micky är också med, han springer omkring och undersöker allt det nya härliga. Anton går och pratar med mäklaren. Det är ett lyckligt gammalt par som nu har bestämt sig för att sälja huset. Det ligger vid en å och allt är helt underbart. En stor trädgård som vi kan sätta upp staket om. Vi vill även ha en ”hage” och inne i den kommer vi att odla massor ätbart till nästa sommar. Ett ställe där hundarna inte kommer in. Ja, vi ska skaffa en valp till hösten.

Huset är speciellt och har en riktig charm. Stor och härlig hall med massor utav förvaring, ett stort och luftigt kök som vi genast kommer att riva och göra om. Gästrum, sovrum, arbetsrum, vardagsrum och två badrum.

Jag ser hur vi kommer att renovera och göra om, göra huset till vårat. I källaren så finns det plats för krukor, jord och plantering. Det är där som all magi börjar till nästa vår. Vinden är stor och rymmer allting som vi vill spara på men inte ha framme just nu.

Vi får massor med hjälp från olika håll när det gäller renoveringen. Under vintern så kommer vi att planera vårt uppvärmda växthus. Det kommer att sitta fast på baksidan utav huset, så att det bara är att gå ut och njuta. Där finns det plats för hibiskusar, chili och en underbar sittplats. Det ska gå att öppna upp, så att getingar, humlor och svala vindar kan komma in. Vi ska kunna sitta där på sena sommarkvällar, med härligt sällskap och god mat.

Jag körde hit i vår nyköpta elbil och huset har även ett så stort garage att vi kan skaffa en elbil till.

Jag hör vattnet i ån porla och lätta fotsteg som kommer emot mig. Jag sätter mig upp och ser att det är den gamla damen. Hon sätter sig bredvid mig i gräset. Först är hon tyst sedan säger hon:

”Det är till er som vi vill sälja huset. Det har varit vårt hem i många år. Vi har sett våra barn växa upp och det är en underbar plats. Vi säljer till er för att vi tycker att ni passar in här. Att sälja ett hus är så mycket mer än bara pengar, det krävs rätt känsla. Förstår du vad jag menar?” Jag ler, nickar och ser ut över vårat nya hem.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s