Universum i din hand

26 grader på balkongen och jag har bränt mig i ansiktet. När vi var på folkrace så blåste det svalt, men solen brände starkt. Så nu har jag solat ryggen en stund på balkongen. Jag vill låta ansiktet läka. Dock så satt jag bara en stund innan jag gick in igen. Jag tänkte göra så idag, sitta en stund ute och läsa, gå in och rätta bokmanus. Sedan så ska man ju lyckas laga lunch också.

Kommer ni ihåg min nyinköpta klematis?

DSC_0557

Detta är en vecka senare

DSC_0480

De växer fort!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s