En mycket ovanlig dag på jobbet

Jag tog tag i att sminka mig innan jobbet. Det är ovanligt för att vara mig, men jag vill lära mig applicera mascaran som jag köpte.

DSC_0540

Här är den bästa bilden som jag lyckades fota på borsten. Som ni ser så är den vriden och med raka ”blad” på vissa ställen och piggar på andra. Det blir lite klumpigt än så länge, men den här gången lyckades jag låta bli att sticka mig i ögat med piggarna på toppen.

Nu så är det dags för en promenad med Micky och sedan cykla till jobbet. Jag fick några namnförslag på Facebook, men inget har klickat än. Jag vet när jag ser det. Så jag får fortsätta leta, vem vet jag kanske hittar namnet på jobbet. Det stället är ju fullt med namn.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s