Ajöss och tack för fisken

DSC_0519

Det blev ett par till byxor! Och ÄNTLIGEN en ny mascara. Dock så råkade jag ta fel färg, lite morgontrött var jag nog trots allt. Dock så gör det ingenting, jag kan ju ta svart nästa gång när denna är slut och jag har lärt mig applicera den. Jag blev varnad för att det kommer ta ett tag innan det blir rätt med den borsten. Och ja, jag lyckades köra in borsten i ögat några gånger. Än så länge tycker jag inte att den var speciell, men övning ger färdighet sägs det.

Anton köpte ett par byxor och ett par shorts, ihop med mina byxor och mascaran. Världens bästa är han! Tack älskling!

Ett stort tack till butikspersonalen som stod ut med alla mina konstiga frågor och funderingar! Jag är riktigt nöjd med mina inköp. Inlägg med fler bilder då jag har byxorna på mig kommer. Och lämna gärna en kommentar om ni hittade hit.

Nu ska jag fixa en snabb lunch innan det är dags att cykla till jobbet. Jag stänger idag så det kommer att bli en senare rast.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s