Från motstånd till framgång

Så hur gick det med att sätta upp ett delmål och köpa en highlighter som belöning? Inte alls faktiskt. Det blir nästan motsatt effekt på mig, men nu har jag testat det.

Jag är dock 55 handskrivna sidor in i boken. Så en bit på väg. Och som vanligt så kommer jag in i ett bra skrivflow när jag egentligen inte har tid att skriva. Så det blir att packa ner boken och fortsätta på lunchen.

Jag längtar till detta block är slut och jag tar fram ett nytt. Det börjar bli lite slitet efter alla resor i min handväska, men vad gör man inte. Tänk om inspirationen kommer och blocket ligger hemma?

3 (1)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s