Gör det bättre själv om du kan!

Den här dagen kan bara bli bättre. Det kan bara bli bättre. Det är mina tankar just nu. Jag fick ont i axeln igår, som ledde till huvudvärk. Det är därför som jag inte bloggade mer igår.

Huvudvärken sitter i idag också. Och jag ska jobba. YEY! Fast det brukar faktiskt bli bättre när jag jobbar. Jag har ett magiskt jobb som är kul, så att jag inte tänker på huvudvärken.
Nu är det svårt att tänka på annat dock. Micky sitter och gnäller, han vill ha frukost men den är för varm än. Anton spelar dataspel, dvs han mördar tangentbordet…

Jag har dock träningsvärk efter PT- timmen igår. Det är en bra grej. Jag fick komplimangen ”Du körde verkligen hårt” från en man när jag besteg berget med trappor för att ta mig ut från gymmet. Gjorde jag? Jag ser inte mig själv som någon kämpe när jag tränar. Snarare att jag vill mer än vad min kropp klarar av och att min kondition är i botten. De kanske inte är fallet? Jag kanske har kommit längre än vad jag tror?

När jag handlade på hemköp efter så fick jag en hel del blickar. Och denna bild är egentligen snäll, jag var rödare i verkligheten. Som kollegan, Sara, skrev till mig på Facebook: De borde vara vana på hemköp att folk handlar där efter gymmet.

12994328_1069458069801738_5213676056564993075_n

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s