Analfabeten som kunde räkna

Jag trodde inte att jag var trött, tills jag kom hem och satte mig ner. Vi har inventerat på jobbet idag. Vilket jag tyckte var riktigt kul! Tiden flög förbi och vi blev klara lagom tills jag slutade. Helt underbart! Skönt när arbetet varierar lite.

Nu så ska jag läsa tills jag somnar. Vilket inte känns som om det kommer att vara någon längre tid.

image

Jag berättade för kollegan att jag blev kär i en palett med ögonskuggor, tyvärr var den dyrare än vad jag vill lägga på smink. ”Men du brukar väl inte sminka dig?” sa han då. Inte så ofta på jobbet, men när vi hittar på något kul och jag har tid med det. Jag tycker att det är jättekul! Jag skulle gärna vilja att någon överraskande mig med lite smink (läs färger) som jag vanligtvis inte skulle köpa. Bara de passar med rött hår. 

Jag kommer säkert att drömma om att jag måste räkna olika saker. God natt på er!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s