Lyckliga människor läser och dricker kaffe

Jag tänkte att jag skulle läsa nu på förmiddagen, men sedan så fastnade jag på youtube. Och där blev jag inspirerad till att följa mina drömmar. Det vill säga skriva. Så boken hamnar tyvärr i bakgrunden idag. Jag ligger tre böcker efter på Goodreads! Ja, jag vet, fy! Boken är på väg att ta slut, och jag vill det inte, men snart så är det oundvikligt. Sista boken i serien kommer ut i sommar, sedan är det helt slut.
Jag får läsa några korta böcker sedan så att jag kommer ifatt.

Nu så ska jag gå en promenad med hundarna och sedan ska jag skriva en stund. Innan det är dags att ta tag i resten utav köket.

DSC_0435


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s