Skriva för att lära

13015202_1066313116782900_7437367844501099125_n

Så här trött är jag nästan. Jag har städat ur halva köket. Jag började strax efter 10 och 15.30 bestämde jag mig att det får räcka för idag. Jag vill ju hinna med att skriva minst fyra A4 sidor på min bok.

Alla de övre skåpen är nu torkade och jag har slängt massor! Nästan tre plastpåsar med grejer som inte behövs eller som hade gått ut. Hur många påsar med sötmandel kan man behöva egentligen? Och jag har tappat räkningen på hur många gånger som jag har diskat.

Tanken är att jag ska fortsätta imorgon med diskbänken och de nedre skåpen. Samt hörnhyllan. Jag får säkert experthjälp utav Gin när han når upp till lådorna/skåpen. Idag så arbetade jag lite för högt upp för honom.

Nu ska jag skriva innan det är dags för yoga!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s