Träning som funkar

Vi tränade överkropp jag och min PT idag. Det var tugnt och kul. Jag gör små ökningar och det är härligt att se förändringen. Jag ska även ta tag i att göra yoga en gång i veckan för att öka rörligheten.

Efter gymmet så träffade jag Anton och Zhinelle, de satt och tog en kaffe på stan. Eftersom de delade ut gratis Ben & Jerry så åt de även glass, men jag avstod. Eftersom jag känner mig själv, fuskar jag idag så tänker jag ”Nu är det ju redan förstört för den här veckan, jag får börja bli nyttig nästa vecka istället”. Vilket slutar med, ja, samma sak nästa vecka. Så jag provade faktiskt ingen utav de nya smakerna, men oj vad jag ska äta min nästa fusk dag!

Jag hittade även en highlighter som ska införskaffas. Kommer att bli sjukt snyggt när jag får lite färg. En naturlig vardagssminkning till jobbet, mascara och highlighter.

Nu så ska jag ta tag i disken och sedan dra med Anton och Micky på en promenad.

DSC_0110

Det känns länge sedan som vintern faktiskt var här…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s