FULL FART!

Morgonen började som sagt med tvättning, sedan promenad med Micky, gym och en sväng till Tornby. Jag lyckades hitta presenter till både Anton och Algot! Så nu har jag gömt undan Antons presenter i väntan på inslagning.

När jag kom hem så gick jag en till promenad med Micky. Så underbart att njuta utav solen! Inga växter med hem dock. Jag var riktigt sugen på att plantera klematis på balkongen. Jag och mamma lär åka runt nu under våren och leta växter. Så jag kommer att hitta den!

wpid-wp-1447879628161.jpeg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s