Varje dag är en fest!

Jag ska strax gå och lägga mig. Jag ska bara se klart sista avsnittet på säsong 1 utav NCIS New Orleans. En riktigt bra serie! Som håller mig vaken.

Imorgon så ska jag tvätta, städa, träna och skriva. Förutom gymmet så planerar jag att vara hemma. Lägenheten måste vara i ordning till måndag morgon. Då händer det roliga saker här. Ett besök som jag antar kommer att träna både tålamod, skrattmuskler och kamerabatteriet.

Jag har roat mig med att måla fler vykort. Samtidigt som jag har sett på denna underbara serie. Jag har även hittat en bomberjacka med hibiskusar på! Så det finns nu! Ja tack universum ge mig den! Eller en liknande fast blommor med orange färg. Jag föredrar orange framför rött när jag har rött hår. Jag tar gärna emot den som present.

DSC_0311

För övrigt så vill jag färga håret igen. Jag ska bara införskaffa mer plast att skydda badrummet med. När vi skaffar hus så vill jag ha ett badrum som vi inte behöver bry oss om ifall hårfärgen lämnar fläckar. Så jag kan färga håret så mycket jag vill!

Nu ska jag sova! Hoppas att du sover gott du med!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s