Stjäl som en konstnär!

Jag råkade snubbla över serien NCIS New Orleans och jag tycker faktiskt att Linköping skulle kunna sno idéer från deras miljö. Mer grönska och fler blomlådor! Det är ju blommor på nästan alla hus, i alla fall i serien. Och eftersom växter hjälper till att rena luften så tycker jag allt att Linköping kan inspireras lite.

Jag vet att jag inte bloggade igår. Jag hann inte innan jobbet och efter så råkade vi gå ut och äta med några vänner. Så det blev helt enkelt inte tid över. Och jag glömde kameran, så inga bra bilder tyvärr. Men gott var det! Speciellt efterrätten!

Jag ska som vanligt ut med Micky strax, och sedan ta mig in till stan. Jag ska prata med optikern om linserna. De har kliat massor så jag fick order om att slänga dem. Får se vad han tycker vi ska testa istället.

Jag jobbar tre timmar idag, sen är jag ledig i tre dagar! Jag vet att jag ska träna två utav dem, övrig tid får vi se vad som händer. Hur ser din helg ut?

DSC_0243

Här kommer det i alla fall att vara grönt i sommar!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s