Nya idéer, nya möjligheter!

Ibland så kommer jag på riktigt bra idéer när jag är på jobbet. Jag har ett förslag på en framsida till min bok. Så när jag kommer hem idag ska jag sätta mig och skissa upp den. Jag tror att det skulle bli skitbra! Fast jag har ingen aning om vad förlaget säger.

Rebecka och jag har pratat om att boken ska skickas in i mitten utav den här månaden. Rebecka har även skolan att tänka på, så hon rättar den så fort som hon får en stund över.

Den nya boken är just nu på 46 sidor. Jag hann med att skriva lite nu på morgonen. Det känns verkligen som att denna bok är lättare att skriva. Det bara rullar på så att säga. Och det känns som om jag är på rätt väg. Sen om ni tycker att böckerna är bra, det är sånt som märks.

Vad har du för drömmar?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s