Jag är ledig idag!

Nej jag skojade bara. April, april. Jag skulle vara ledig idag, men jag ska jobba ca tre timmar efter gymmet. Så jag ska först ha en PT-timme, sedan  duscha, slänga i mig lunch och stressa till jobbet. Så jag lär få råd med körkortet och allt annat roligt som jag vill ha.

Jag ska packa träningsväskan och sätta mig ett tag med min bok. Vilket jag förhoppningsvis kan göra på söndag också. Då är jag ledig, tror jag.

Värden utanför våra fönster behöver en hel del vatten ser det ut som. Det regnar idag med. Gräsmattan såg dock grönare ut så det går åt rätt håll. Förhoppningsvis så bryter den gröna prakten ut snart. Visst gör det ont när knoppar brister?

DSC_0301

Snygging på väg! Ser ni den fina locken vid örat?

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s