Jag blev nöjd!

DSC_0284

Jag målade klart vykortet igår kväll. Och jag tycker att det blev bra. Jag hade riktigt kul när jag målade det!

Det blir jobb idag också. Så jag ska strax klä på mig och borsta tänderna. Sedan gå en sväng med Micky, den vanliga rutinen. Fast idag så ska jag prova att ha linser på jobbet. Jag har haft linser förut, för länge sedan. Så nu ska jag börja med det igen. Jag känner mig inte så hemma med glasögon.

Dock så såg jag massa konstigt med linserna igår. I ögonvrån och när jag titta dit så var det ingenting. Det har aldrig hänt mig innan, men hon sa att de satt som de skulle.
Jag såg först skimmer, sedan armar som om någon försöker krama om mig. Och när vi lagade mat igår så såg jag en man som böjde sig fram och kollade på vad Anton gjorde när jag skar upp melon. Jag vet att det finns spöken. Försök att bo granne med en kyrkogård i 15 år utan att inse det, men jag tror att detta bara är att jag är ovan vid linser. Så det slutar väl så småningom. Får se om jag ser någonting idag.

Jag längtar dock tills i höst då jag vill komma tillbaka till meditationskursen. Ska bli riktigt skönt att komma tillbaka igen!

Jag fick även hem mitt körkortstillstånd igår. Så imorgon ska jag förbi körskolan och lägga upp en plan. Jag vill köpa hus på landet nu, jag är redo att flytta, så då behöver jag friheten som ett körkort ger.

Mycket tankar i skallen idag. Hur ser din onsdag ut?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s