Work in progress

DSC_0278

Helt underbart att pyssla med dessa vykort när mensvärken inte vill ge med sig. Trots två ipren. Jag ville verkligen inte gå upp ur sängen idag. Bara dra täcket över huvudet och tycka synd om mig själv, men de hade varit jobbigt för dem på jobbet då. Och mensvärken brukar faktiskt vara värst på morgonen för mig. Så jag biter ihop idag och ska strax cykla till jobbet.

Jag har väl aldrig varit bra på att måla, men kul är det. Och jag skulle aldrig kunna måla själva mönstret. Det är inte riktigt min grej, men kreativitet skapar mer kreativitet. Jag vill vara full med energi efter jobbet och skriva några sidor på min bok. Önska mig lycka till.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s