Förändringar

Jag har flyttat pysselböckerna till en ny hylla på barnavdelningen. Vilket tog mindre än två timmar. Och när min lunch är slut så har jag tre timmar med jobb kvar. Sen ska jag hem, måla klart vykortet och vattna de stackars orkidéerna som jag glömmer bort hela tiden.

image

Micky är mer nöjd än vad jag är åt att de högg ner träden utanför. De byggs och byggs. Jag vill köpa hus.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s