Skriver bäst under press?

Jag tycker att det är lätt att skriva innan jobbet, när jag har 20-30 minuter över. Dock så skrev jag precis om någonting som jag avskyr. Så magen drog ihop sig. Riktigt äckligt är det. Och jag måste ju skriva rent det sen, terapi?

Jag är just nu uppe i 44,5 handskrivna sidor. Det går kanske inte riktigt så fort som jag skulle vila, men jag är en bit på väg. Jag skulle dock behöva ett namn på en dyr och sällsynt blomma som går att ha i trädgården? En som är svår att få tag på, gärna medtagen från någon resa. Tips?

Nu ska jag skynda mig att borsta tänderna, gå ut med Micky och cykla till jobbet. Sätter detta som tidsinställt inlägg.

DSC_0003


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s