Jag trotsar mina rädslor

Nu är konferensen skriv2016, som jag har kallat för mässa, inbokad. Och hotellet är också bokat. Så det är bara resan dit kvar!

Jag hade ingen aning om att den konferensen har funnits i flera år. Jag hittade den genom tidningen skriva. Och jag har aldrig rest själv innan. Det kommer att gå bra. Jag ska bara sluta vara så nervös! Jag vet ju inte ens om jag åker själv än. Jag kanske får sällskap.

Det är 28 veckor kvar, jag kan väl oroa mig lite längre fram istället?

Jag skulle ju ha en PT-timme idag, men kollegan är sjuk. Så min snälla PT hjälpte mig att boka om den timmen till torsdag. Och så blir det några timmars jobb istället. Med mensvärk, som förhoppningsvis blir lite bättre med Ipren.

Nu tänker jag skriva en stund innan jag ska packa väskan, gå ut med Micky och cykla till jobbet. Jag önskar dig en underbar måndag!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s