Jag tänker inte

gå ut utan strumpor och skor. Jag längtar dock till att det är varmt nog ute för det. Dock så funderar jag på om vi inte ska sova med öppet fönster inatt. Det har varit sjukt varmt i lägenheten de senaste två nätterna. Grannarna måste ha glömt att stänga av sina element, för våra är inte igång.

Jag tänkte gå ut med Micky för att sedan bädda ner mig och se en skräck. Jag ska ju upp skapligt, börjar jobbet tidigare imorgon. Och slutar tidigare. Hoppas att jag hinner med lite skrivande innan jobbet imorgon också.

img_20160220_163953.jpg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s