Vårkänslor

DSC_0271

Jag började måla på denna igår när jag kom hem från jobbet, men jag gick som sagt och la mig och läste istället. Dock så somnade jag rätt så snabbt och vaknade när Anton gick och la sig. Så ja, jag sov ungefär tolv timmar i natt. Och jag hade de sjukaste drömmarna.

Jag ska snart fixa mig, diska och gå en promenad med Micky. Jag behöver äta någonting innan jobbet också. Kanske nudlar? Jag känner att jag inte direkt har någon fantasi när det gäller mat idag.

För övrigt så är det 20 unika besökare kvar till mål 2, hälften utav förra året. Det går framåt. Och nu har jag fått mina visitkort med så förhoppningsvis når bloggen snart mål 3. Samma antal som förra året.

Ta tag i disken var det. Hur ser din söndag ut?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s