God morgon lördag!

Ligger du hemma och är bakis? Med ett lätt illamående? Det gör inte jag. Jag vaknade 06.30 utav mig själv. Jag tvingade dock upp Micky i sängen för lite morgonkramar. Och han somnade faktiskt på min arm, utan att gnälla. Otroligt!

Jag ska strax fixa frukost och packa ner matlådan, för det blir som sagt jobb idag också.

Jag skänkte mina coop-poäng till olika vatten och mat paket idag. Jag kände att det som jag skulle kunna fått för dem kunde jag lika gärna köpa själv. Så nu hjälper de någon annan istället. Jag beställde även en födelsedagspresent till Anton. Hoppas att han gillar den!

wp-1455444618024.jpeg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s