Solen skiner och himmelen är blå!

Kjell ringde från jobbet igår och frågade om jag ville jobba idag. Självklart! Så nu jobbar jag tre dagar i rad, är ledig en, jobbar två dagar är ledig en, jobbar två dagar och är ledig tre. Låter som en bra tid framöver eller hur!

Solen skiner på balkongen och det är nästan 5+ i skuggan. Det är inte många veckor kvar till sommaren. Och på måndag så har jag invägning på gymmet. Då får jag se vad dessa tre månader har gett mig. Jag vill faktiskt vara nyttigare än vad jag har varit, så att resultaten syns mer. Och den här veckan så har jag låtit bli godis och läsk. Envisheten börjar kicka in.

Nu pratar jag inte om att banta fram till sommaren utan dra ner på allt onödigt socker. Man ska vara sig själv även på stranden. Bry sig om sin kropp och se till att den får i sig det som den behöver. Och min behöver mindre socker.

Jag har fortfarande inte hittat någon jacka, så jag kör med min skinnjacka än så länge. Den är lite sliten och trasig på vissa ställen, men den är svalare än min vinterjacka. Vad händer under din fredag?

wpid-DSC_0616.jpg

Gammal bild med Övik i bakgrunden.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s