Vart lägger du din tillit?

De sågar ner ett gäng träd utanför, och det fick mig att tänka på hur mycket de litar på tyngdlagen. Det åkte bilar förbi, inte ens en meter ifrån där stubbarna nu står. Varför inte stänga av vägen? Ifall att ett träd ramlar åt fel håll? De har verkligen tillit för att de vet hur de ska såga så att tyngdlagen ska fungera som de vill.

Många har samma tillit till brist. Brist på bostäder, brist på jobb, brist på pengar. Det är väldigt intressant att vi litar på vad andra säger till oss. Det är svårt att få jobb. Det går inte att leva som författare. Du måste jobba heltid. Pengar försvinner fort.

Och när jag försöker förklara för mina nära och kära att ja, det är svårt att få jobb om du tror på det. Attraktionslagen ser till att du har rätt. Då är det som att prata med en mur. Det går inte igenom. Gamla vanor och lärdomar går att ändra på. Om man vill. Jag är uppe i den förändringen just nu. Jag tror att vi alla en dag kommer att ha samma tillit till attraktionslagen som tyngdlagen. Båda är ju naturens lagar.

Idag är min affirmation: Jag lever här och nu.

Hur ser din onsdag ut?

DSC_0246

Jag älskar att sova med håret uppsatt i en knut på huvudet. Vilket oftast leder till en väldigt fin morgonfrisyr.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s