Laddar batteriet

Jag fastnade i en film innan optikern och gymmet så jag hann inte riktigt med att blogga. Så jag passar på nu innan jag ska gå och handla mat.

Det gick snabbt hos optikern, jag ska skicka ett papper till transportstyrelsen så att jag kan köra vidare sen. Och det var riktigt tungt på gymmet. Kändes som om mina armar försvann där ett tag, men jag klarade det! Det är nog en känsla som jag har blivit lite beroende utav. Jag klarade av det. Ett riktigt träningspass som är utmanande och jobbigt, så när jag står där tänker jag: Det här kommer inte att gå. Jag kommer att tappa den här vikten. Och då säger PTn gör fem till. Och de gånger som jag klarar det så är jag verkligen stolt. Att träna är verkligen bra för både självförtroendet och självkänslan.

Sen att jag slocknade totalt när jag ätit lunch är en annan femma. Jag vaknade inte förrns Anton kom hem. Hela kroppen protesterade när alarmet ringde. Jag behövde verkligen ladda batterierna. Nu mot affären!

DSC_0243


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s