Man tager vad man haver

Det har jag lärt mig utav Pippi Långstrump. Jag har planterat om paprika och chili, jag har ätit lunch med Anton och hans klasskompis. Anton ringde och bjöd med mig. Och mat är ju gott. Jag har diskat, vattnat hibbar och nu så ska vi åka iväg med lite grejer.

Jag satt även en stund på balkongen och skrev. Så sjukt underbart i solen! Även om vi inte har några balkongmöbler just nu.

DSC_0242


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s