Jag är tillbaka!

Jag vet att jag inte bloggade något igår. Och det var enbart för att jag var på så kasst humör! Fast idag så vaknade jag på en bättre sida. Jag tänkte att jag skulle diska och plantera om en del chili samt paprika idag. Jag ska även packa upp en flyttlåda med grejer till balkongen. Det är plusgrader på mornarna där ute nu. Så snart kan växterna få flytta ut. Dock så håller jag hibbarna inne i år eftersom de blev lite sjuka förra året. De flesta som var ute dog ju. Dock inte den stora som jag fick utav mamma. Men den har jag tänkt att jag skulle plantera om. Ge helt ny jord. Vi behöver mer jord.

Jag ska även vattna orkidéerna och skriva idag är tanken. Hur ser din andra söndagen i rad ut?

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s