Upp och ner, ner och upp!

Förlåt för bristen på inlägg igår. Syskonen sov inte över utan åkte hem efter taco mys och film. Så dagen efter började med träning och shopping. Jag tränade Armar ihop med både Anton och Dennis. Det var fler på gymmet än vanligt så det blev att vänta en del på vissa redskap.

Efter det så åkte vi till Tornby och kollade efter en jacka. Jag hittade en som jag vill ha. Jag älskade tyget och modellen, men något sa mig att jag skulle vänta med att köpa den. Så det blev tulpaner och lite fler tillbehör så vi kunde äta tacos till lunch.

Efter det så åkte vi iväg till Reine. Riktigt trevligt. Goda våfflor och bra sällskap. Om jag får så kommer det upp lite bilder från igår. Jag ska bara fråga dem först.

Nu så ska jag borsta tänderna och cykla till jobbet. Sen har jag ingen aning om vad som händer. Hur ser din påskafton ut?

DSC_0173


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s