Ny dag, nya möjligheter!

Igår så lyssnade jag på Louise Hay på youtube. Och som ni vet så sparar jag ihop pengar för att kunna gå på mässa och ta körkort, så jag vill dra till mig mer pengar. Jag har den senaste tiden varit lite negativ när det gäller tänkandet om pengar. Så jag försökte vända om det igår.

Och idag på morgonen så fick jag ett MMS med tips på en butik som söker personal under en fyra veckors period. Vilket passar mig perfekt då jag kan passa in det med mitt nuvarande jobb. Så jag skrev ett nytt personligt brev och gick igenom mitt CV nu på morgonen. Jag ska lämna in det innan jag börjar jobbet idag.

Lita på att universum hittar det bästa sättet att leverera vad du vill ha till dig. Så ha tillit för universum är mycket smartare än du och hittar fler lösningar.

Ungefär så uttrycker sig Louise Hay.

DSC_0172


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s