Söndag!

DSC_0139

Jag vaknade upp till en riktigt härlig söndag. Solen skiner och fåglarna kvittrar utanför. Så jag och Micky tog en extra lång morgonpromenad. Och det slog mig hur otroligt tacksam över livet som jag känner mig idag.

Jag är tacksam för att jag har skor och kläder. Jag är tacksam över att jag har ett hem som jag delar med en underbar sambo och en tokig hund. Jag är tacksam för att Micky skötte sig när jag skulle plocka upp efter honom då det kom en annan hund. Jag är tacksam för hur långt som jag har kommit med min nya bok. Jag är extremt tacksam för att jag får känna solens värme. Jag är tacksam för all chili som växer i fönstren. Jag är tacksam för att jag får resultat med träningen. Jag är tacksam för mitt jobb. Jag är tacksam för alla pengar som kommer in i mitt liv. Jag är tacksam för mina kollegor. Jag är tacksam för de hibiskusar som jag har. Jag är tacksam för min mamma som alltid finns där för mig. Jag är tacksam för min pappa som hjälper mig. Jag är tacksam för att folk ger mig kärlek och omtanke. Jag är tacksam för att jag är mitt uppe i en förändring. Jag är tacksam för att Rebecka rättar mina texter. Jag är tacksam för alla unika besökare som kommer hit till bloggen. Jag är tacksam för alla snälla kommentarer här på bloggen. Jag är tacksam för mina vänner. Jag är tacksam för min chef. Jag är tacksam för att jag vågar göra nya saker. Jag är tacksam för att mitt hår har blivit så långt. Jag är tacksam för alla presenter som jag får i livet. Jag är tacksam för mina småsyskon. Jag är tacksam för mina drömmar och mål. Jag är tacksam för att jag vågar skriva. Jag är tacksam för att jag vet vad jag vill med mitt liv. Jag är tacksam för att jag med lätthet kan få tag på penna och papper. Jag är tacksam för att jag har hittat min vårjacka. Jag är tacksam för alla minnen med min farmor. Jag är tacksam för att jag kan krama min farfar. Jag är tacksam för att jag kan brevväxla med min mormor. Jag är tacksam för mässan som är i höst. Jag är tacksam för att det finns ett hotell som ligger nära den mässan och som har bra frukost. Jag är tacksam för bonusbay som ger tillbaka lite utav köpen. Jag är tacksam för de bloggtips som jag fick utav Annie igår. Jag är tacksam för att jag har fina naturliga naglar. Jag är tacksam för vår balkong. Jag är tacksam för min cykel. Jag är tacksam för att jag kan spara pengar. Jag är tacksam för just denna dag!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s