Långa promenader

Jag känner att min rygg inte riktigt är van vid att jag går så mycket. Det blev ju en sväng med Dennis till Tornby tidigare i veckan, och idag blev det en promenad med Annie till Gamla Linköping och Valla.

Vi tog även en lunch på ett fik inne i stan. Tiden försvann totalt och helt plötsligt så började butikerna stänga. Min mun sa så mycket konstigt att jag inte hann med att ha koll på tiden. Fast det är väl den typen utav fika som är bäst?

Jag hoppas att ryggen känns bättre imorgon så jag kan gå till gymmet. Här kommer i alla fall lite bilder från dagen:

DSC_0078

DSC_0084

DSC_0092

DSC_0105

DSC_0128

DSC_0118

DSC_0123Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s