Utskälld

Helt okej dag på jobbet idag. Det är ganska lugnt nu efter bokrean, men det har kommit in mycket nytt. Det känns som om jag skulle kunna fylla hela vår lägenhet med böcker om jag ville.

Jag skrev en stund på lunchen och nu är tanken att jag ska fortsätta. Jag ska bara laga lite mat.

När jag kom hem från jobbet så gick jag en promenad med Micky, som har mer energi än någonsin. Han stannade helt plötsligt och skällde ut månen. Inget sånt där ”Jag ska bita sönder dig” skäll utan ”Men lek med mig då!” skäll. Han studsade som hundar gör när de försöker uppmana till lek. Spring då så jag kan jaga dig skall typ. Månen fattade dock inte det utan stirrade bara tillbaka på honom.

Normal är ingen i detta hem.

3 (1)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s