My world is spinning

Hela min värld snurrade när jag reste mig upp ur sängen. Micky blev orolig och såg undrande på mig.

Det är bättre nu, men jag är fortfarande yr. Jag hoppas att det släpper snart för jag ska jobba idag. Jag googlade på detta med yrsel och det står att så länge som det enbart är yrsel och inget annat också är det ingen idé att kolla upp, för det är ofarligt. Jag tvivlar dock på detta. Jag planerar att gå förbi vårdcentralen imorgon. Jag har aldrig varit yr så här många gånger på ett och samma år, så dags för blodprov?

wp-1453646384480.jpeg

Kan det bero på att jag tränar mer?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s