Vart kom energin ifrån?

image

Det blev ett pass på gymmet efter 11. Sen cyklade jag förbi affären på vägen hem, åt lunch, duschade, gick ut med Micky, diskade, planterade om lite chili och paprika. Lagade mat och diskade igen. Tycker att jag hann med riktigt mycket idag faktiskt.

Jag har några chiliplantor kvar att plantera om, jag ska även lägga ut några på Facebook. Jag måste bara kolla igenom vad jag verkligen har också. Det som jag inte har just nu är plats i alla fall. Och större krukor. De växer fort!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s