Full rulle hela dagen?

Nu efter gymmet så är det dags att cykla till jobbet, efter det så ska jag hämta ut Mickys medicin, boka tid hos optikern och gå förbi JC en sväng. Jag behöver verkligen nya jeans! De som är hela sitter inget bra längre efter all träning. Och jag som sparar ihop till både körkort och mässan i höst.

Jag får se om jag hittar något billigt. Sen ikväll så ville Anton hitta på någonting. Kanske bjuda över någon på middag eller liknande. Vi får se hur det blir. Nu ska jag ut i kylan (ingen sol alls idag) och cykla till jobbet.

DSC_0137Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s