Mitt skrivande

Som ni vet så har jag skrivit ett bokmanus som nu är hos Rebecka, men jag har även börjat på en ny bok. Den utspelar sig på högstadiet och tanken är att det ska bli tre böcker med denna huvudperson. Sen, om jag lyckas leta upp tillräckligt med fakta, så kommer en utav personerna i skolan också få göra sin röst hörd.

Fokus ligger dock nu på bok ett i denna serie, som handlar om klassens konung. Än så länge har jag ingen titel eller kapitel namn. Brukar du läsa vad kapitlen heter?

Jag hoppas att jag hinner skriva lite mer på boken innan jag ska på skrivdejt imorgon. Jag längtar verkligen efter att första blocket ska ta slut. Det är något speciellt med den känslan. Och jag är riktigt nyfiken på vad Rebecka tycker om den här boken!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s