Internationella kvinnodagen

Gymkläderna är på, jag ska snart ut på en promenad med Micky och sen cykla till gymmet för en PT timme. Jag diskuterade med Anton igår att jag egentligen inte gillar att träna då jag har mens, men vad gör man inte för sig själv. Jag har hört att träning ska underlätta mensvärk, inget som jag har känt av, men jag får inte mer ont i alla fall. Så det är bara att bege sig iväg.

Idag så är det även internationella kvinnodagen så passa på att fira kvinnorna idag. Ett litet steg mot ett jämställt samhälle är ett steg i rätt riktning.

DSC_0094

Dessa böcker har jag inhandlat från årets bokrea. Nu ska jag bara få tid över till att läsa dem också!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s