Blötsnö, penna och papper

Jag blev riktigt chockad när jag gick ut med Micky igår kväll. Det hade ju snöat! Vi var ute runt fem tiden och då fanns det ingen snö, men några timmar senare så låg den där på marken. Den kämpar för att vara kvar, men det är lite för varmt så den smälter sakta bort igen.

Här inne i lägenheten så växer både chili, hibiskus och paprika just nu. Så på ett sätt är våren redan här.

Jag kommer att ha fullt upp idag. Växterna ska vattnas, disken ska diskas och boken ska skrivas. Den här boken blir lite annorlunda i jämförelse med den förra. Kapitlen blir längre. Och jag har ingen titel till boken. Inte än. På något sätt så känns det nästan som om boken bestämmer själv, trots att jag har en planering. Jag har skapat ett skelett, men organen, musklerna och huden har sitt egna liv. Och jag får helt enkelt acceptera det.

Eller är jag kanske bara knäpp?

DSC_0760


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s