Det är inte jag som bestämmer

Det är ganska tydligt att jag inte bestämmer över hela skrivprocessen. Jag har suttit och tragglat med mening efter mening hela dagen. Sen när det är dags att diska och laga mat, då flyter de på som ett rinnande vatten. Fyra sidor bara gled förbi.

image

Nu så står maten i ugnen och meningarna har lugnat ner sig igen. Jag kommer inte att nå vecko målet, men jag är en bit på väg. Det kanske är på kvällen som är bästa skriv tiden för den här boken?Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s