Träningsvärken är tillbaka!

Det var ett riktigt jobbigt pass med min PT igår. Kroppen ville verkligen inte. Kändes som om jag gått bakåt, men jag tog mig igenom det. Så jag är lite öm i kroppen idag.

Och jag ska strax gå till jobbet. Efter en dags ledighet så blir det en dag med jobb, sen en dag ledig igen. Det kan hända att det blir en skrivdejt imorgon eftermiddag. Vilket jag ser fram emot. Jag har även lyckats skriva några rader på min nya bok. Nu har jag ju gjort det här en gång. Och förhoppningsvis så lyckas jag hålla min planering som jag gjorde igår. 62,5 handskrivna sidor i veckan. Det krävs lite mer självdisciplin och lite mindre serie tittande på datorn. Jag vill ha ett färdigt manus om ett halvår.

Vad drömmer du om?

DSC_0003


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s