Iskall men med vårkänslor

Börjar jobbet om tio minuter, jag fryser. Det är riktigt kyligt ute idag, eller är jag bara extra frusen?

Jag hann inte med att blogga nu på morgonen. När jag skulle börja så ringde Anton och ville bjuda på lunch i stan.
Så jag gick ut med Micky och Wille, vi är hundvakt åt mammas hund, och gick in till stan.

image

Trots kylan så har jag fått vårkänslor. Det måste bero på solen. Jag är sugen på en ny vårjacka. Jag har ingen aning om hur den ska se ut, men jag behöver bra fickor.

Vad ska du hitta på idag? 


 1. En timmes promenad, häcka framför datorn, äta, fika, tvätta kläder osv.

  Det låter kanske ej så spännande – men det är faktiskt helt OK för mig.

  Imorgon kväll får jag se hur vårkänslorna yttrar sig – för då skall jag till Ramshall för dans på parkett till musik av Fernandoz orkester. Spelar dom med lämpliga = mänskliga ljudnivåer – så blir det en höjdarkväll – är jag rätt säker på.

   • Jo… – jag ser fram emot imorgon kväll. Som självboende och halvvägs 150 år LivsErfaren i april i år – så är det alltid stimulerande med social kontakt och att kramigt gott dansa på parkett med tjusiga damer i den övre medelåldern. 🙄

    Jag läser numera nästan aldrig böcker – så bokrean lämnar jag därhän. Jag har fullt sjå med att surfa på nätet och kommentera där när det går och lämpar sig. Sen lägger jag en hel del tid på att uppdatera mina egna blogginlägg – samt kommentera och skriva nya inlägg på Facebook.

    Så några bekymmer med att få tiden att gå – har jag ej – utan snarare tvärtom.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s