Boktips

Jag läste ju ut boken Jagad för ett tag sen. Del två i spirit animals serien. En läsvärd bok, med lite längre kapitel än första boken. Det finns just nu tre böcker på svenska och tre till kommer att komma under våren och sommaren. Dock så har dessa olika författare. Så de står på olika platser i butiken.

DSC_0044

Serien handlar om fyra ungdomar som frammanar varsitt andedjur. Dessa andedjur är inte som andra, utan de är fyra vidunderliga andedjur som återfötts. De dog i en storslagen strid och nu är de tillbaka för att kämpa igen.

Boken får 3 utav 5


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s