Dagen före den stora rean!

Mitt huvud gör ont, det strålar upp ifrån axeln. Igår så försvann det nästan, men tillbaka med mer kraft idag. Jag ska ta mig tid med bandybollen ett tag innan jobbet. Och jag tror att den får följa med dit också.

Massage, massage och massage. Och lite mer massage. Det är tur att det blir en lugn dag på jobbet idag. Och imorgon så kommer tiden att gå riktigt fort. Jag längtar faktiskt. Jag hade riktigt kul på jobbet igår! Bokrean och jul är två riktigt underbara tider i bokhandeln.

Idag innan jobbet så blir det att blogga, äta lunch, gå på promenad med Micky. Jag har även vikt en del tvätt. Och tvättat håret. Jag skulle ha gjort det igår kväll, men jag orkade inte. Dock ser det mycket bättre ut när jag har sovit på det än om jag tvättar det samma dag. För mycket volym! Jag älskar dock längden nu. Tänk att man kan få det som man vill ha.

DSC_0030

I ‘ m not perfect today, but i am me


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s