God morgon, varför vaken så tidigt?

Jag gick upp en och en halv timme tidigare idag än vanligt. Varför? Jo, jag börjat ju kl 07.00 på onsdag. Så jag jag försöker att vänja mig så jag kommer i tid.

Igår eftermiddag så började jag att plantera om mina hibbar. De håller på att dö utav näringen som de tyvärr fick utav mig, så jag byter ut jorden. Jag hann med några igår, men jag behöver diska fler krukor för att kunna bli klar.

DSC_0002

Så jag hoppade över till chiliplantorna istället. De behövde mindre krukor än Hibbarna och det hade jag fler utav. Så nu kan det växa för fullt i mina fönster. Jag hoppas på att våren kommer tidigt så att jag kan få ut chilin på balkongen innan det blir för trångt. Jag vill köpa in lite nya hibbar också…

DSC_0005

Än så länge är chilin liten och söt, men jag vet att de inte kommer att få plats på balkongen. Det blir att ha några som gå bort gåva. Samt till försäljning.

Jag såg även att ingen paprika hade kommit upp så jag sådde 12 nya. Hoppas att någon vill vara med och bli lagom stor, trots den sena sådden. Jag tog nämligen frön från en randig paprika som jag lyckades hitta i affären. Vi får se om jag lyckas få upp någon.

DSC_0003

Så jag ska fortsätta med att plantera om Hibbar idag. Och ikväll så blir det bio!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s